İç Mekan Çılgınlıkları

Geçiş dekorasyon stilinin yedi özelliği

oturma odasındaki mavi kanepe
Geçiş tarzı, şu anda ev dekorasyonunda zafer kazanan önerilerden biridir. Bazen tamamen kişisel zevklere uygun bir tasarım bulmak kolay olmuyor. Bu nedenle trendleri birleştirmek veya eve eklektik bir dokunuş kazandırmak yaygındır. Eğer birleştirmek istiyorsanız size ilham verebilecek başka bir alternatif daha var. gelenek ve evinizin içinde modernlik. Geçiş tarzının özellikleri nelerdir?

1. Zamansızlık her türlü değişimin ötesinde kalır

iki-büyük-pencereli mutfak
Bunun geleneksel bir temelden gelişen bir öneri olduğunu unutmayın. klasik detaylar Oturma odalarında, yatak odalarında, mutfaklarda ve yemek odalarında zamansızlığı arttırırlar.

2. Çağdaş ve zarif bir dokunuş

az mobilyalı oturma odası dekorasyonu
Detaylara verilen önemle zenginleştirilen bir mekanda zıt nüanslar birbirini tamamlıyor. Klasik çizgiler, çağdaş özü taşıyan başka önerilerle tamamlandığı için yeniden yorumlanıyor. Bu nedenle, düz şekiller Klasiğin cazibesini diğer modern vurgularla bir araya getiren bir dekorasyon projesine mükemmel bir şekilde entegre olurlar.

3. Klasik ve güncel mobilyalar

oturma odasında mavi renkli kanepe
Herhangi bir ev, alanın karşılaması gereken ihtiyaçları analiz etmelidir. O emirorganizasyon ve depolama, farklı odalara istenilen yapıyı kazandırır. Bu şekilde planlama, güzelliğin ifadesi olan görsel düzeni yükseltir. Geçiş tasarımıyla bir evi karakterize eden mobilyalar kontrastı vurguluyor. Aslında en klasik teklifler diğer daha modern parçalarla tamamlanıyor. Kısacası ev estetiği, geçmişi çağrıştıran ayrıntılarla ve tamamen güncel olaylardan oluşan diğer trendlerle zaman içinde bir yolculuğu temsil ediyor. Tüm önerilerin birleşimi zamansızlığın zevkini artırıyor.

4. Pratik ve konforlu ortam

iki banklı masa
Zamansızlık arayışı, yazıda bahsettiğimiz üsluba ilham veren öncüllerden biri. pratiklik bir diğer önemli önceliktir. Geçiş estetiğine sahip bir odanın görüntüsü, çok yaşanılan bir mekan olması nedeniyle dikkat çekiyor. Bu nedenle mobilya, aksesuar, tekstil ve aksesuar seçimi güzelliği pratiklikle birleştirir.

5. Yenilik arayın

açık tonlarda dekore edilmiş oturma odası
Bu tür bir projede geleneksel temel mevcuttur. Ancak özü, bugünü ve geçmişi birleştiren yeni bir bakış açısıyla yeniden yorumlanıyor. İnovasyonun gelişimi ise dengeyle uyumludur. Lütfen şunu unutmayın: karışım yapılan çalışmalar uyumun önemini vurgulamaktadır.

6. Nötr bir zeminde öne çıkan renkler

oturma odasında-dekoratif-detaylar
Aksesuar seçimiyle kromatik vurgular bir araya getirildi. Bu şekilde, eklentiler Öte yandan çok yönlü olan hafif bir arka planda daha da öne çıkıyorlar. Kırlentler, dekorasyonlar ve diğer mevsimsel faktörlerdeki basit bir değişiklikle dönüşüyor ve yeniden yorumlanıyor. Gri, bej ve beyaz genellikle geçişli bir görünümle odanın taban kısmına yerleştirilir. Ahşap, evi farklı tarzlarla süsleyen malzemelerden biridir. Bu aynı zamanda geçiş estetiğinin karakteristik bir bitişidir.

7. Karıştırmanın ve denemenin değeri

oturma odası-baskılı-perdeler
Geleneği modernlikle birleştiren bir öneridir. Bu nedenle, binom her iki akımın en iyilerini birleştirmek isteyenler için mükemmel. Farklı renkler, kombinasyonlar ve dokular aracılığıyla evin olanaklarını yeniden keşfetmek için deneme yapmak önemlidir. Karışım ortamda görünür hale gelen bileşendir. Bu nedenle geçiş estetiğine sahip bir ev, mükemmel bir şekilde yerleşmiş normlar tarafından belirlenmemektedir. Onun özünü kendi bakış açınızdan yeniden yorumlayabilirsiniz.

Denis

Merhaba, ben Denis, İyi Ev’in editörüyüm. Ev dekorasyonu konusunda biraz takıntılıyım, ama bunun bir suç olmadığını düşünüyorum! Yaşam alanlarınızı hem şık hem de fonksiyonel hale getirmek için buradayım. Mizahi bir kalemim var, çünkü dekorasyonun da biraz eğlenceye ihtiyacı var, değil mi? Bu siteyi, evinizi sadece güzel değil, aynı zamanda keyifli bir hale getirecek fikirlerle doldurmak için kurdum. Hazırsanız, dekorasyon dünyasında birlikte biraz gülüp, biraz da yenilik keşfedeceğiz!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu